Collectie

Gordijnen

Een gordijn kan enorm veel functies bevatten. De waarde hiervan is dan ook zeker niet te onderschatten. Zo kan je op warme en koude dagen uw interieur isoleren. Je kan de curieuze blikken van passanten weren. Een slaapkamer donker maken op de momenten dat het nodig is. Het kan de akoestiek in uw ruimte verbeteren. En zeker ook niet onbelangrijk, het kan een echte eye-catcher van jouw interieur zijn.

We helpen je graag om te ontdekken welke functies het best bij jou en jouw interieur passen! We zoeken samen naar de geschikte stof en passende confectie.

Meer lezen

Overgordijnen

Overgordijnen kunnen gehangen worden als sierpanden of echt dienst doen als isolatie voor zowel licht als geluid.

Deze zijn beschikbaar in een enorm aantal stoffen/kleuren/texturen enzovoort

U kan ook een voering achter de stof laten hangen, zo kan deze perfect dienst doen als verduistering van een slaapkamer of om tocht en koudestraling van ramen en/of deuren tegen te houden.

Krijg thuis gratis stalen toegestuurd via deze link : https://elinterieur.samples.insideblinds.com
Of kom gerust eens kijken in onze winkel!

Meer lezen

Vouwgordijnen

Indien u op zoek bent naar strakke raamdecoratie die toch een huiselijke sfeer heeft, zijn vouwgordijnen dat wat u zoekt. Doordat een vouwgordijn in bijna elke stof kan geconfectioneerd worden, bepaalt u zelf de lichtinval, privacy en sfeer. Het systeem werkt met een simpel optreksysteem van touwen die opgerold zitten in een bovenbak. Aan deze bovenbak wordt de stof vastgemaakt aan de hand van velcro. De stof kan dus makkelijk verwijderd worden voor onderhoud of dergelijke.

XXL

Een groot voordeel van vouwgordijnen is dat ze grote afmetingen aankunnen. Ze kunnen in extreme gevallen zelfs gaan tot 10m breed en/of 6m hoog.

Speciale Raamvormen

Ook voor dakramen, veranda’s en schuine raampartijen kunnen vouwgordijnen een oplossing bieden

Meer lezen

Zonwering

Voor zonwering zijn er verscheidene systemen mogelijk, zo is er voor ieder wat wils. Deze spelen allemaal op een elegante manier met licht en privacy.

U kiest aan de hand van uw interieur en uw wensen welk systeem het beste bij u past, volledig op maat gemaakt.

Alle systemen zijn beschikbaar in manuele als automatische bediening

Hier alvast een klein overzicht van de mogelijkheden…

Meer lezen