Collectie

Gordijnen

Een gordijn kan enorm veel functies bevatten. De waarde hiervan is dan ook zeker niet te onderschatten. Zo kan je op warme en koude dagen uw interieur isoleren. Je kan de curieuze blikken van passanten weren. Een slaapkamer donker maken op de momenten dat het nodig is. Het kan de akoestiek in uw ruimte verbeteren. En zeker ook niet onbelangrijk, het kan een echte eye-catcher van jouw interieur zijn.

Welke functies juist bij jou en jouw interieur past, daar helpen wij jou graag mee verder. We zoeken samen naar de geschikte stof en een passende confectie ervan.

Meer lezen

Overgordijnen

Overgordijnen kunnen gehangen worden als sierpanden of echt dienst doen als isolatie -> zowel licht als geluid

Deze zijn beschikbaar in een enorm aantal stoffen/kleuren/texturen enzovoort

U kan ook een voering achter de stof laten hangen, zo kan deze perfect dienst doen voor een slaapkamer te verduisteren.

Krijg thuis gratis stalen toegestuurd via deze link : https://elinterieur.samples.insideblinds.com

Meer lezen

Vouwgordijnen

Indien u op zoek bent naar strakke raamdecoratie die toch een huiselijke sfeer heeft, zijn vouwgordijnen dat wat u zoekt. Doordat een vouwgordijn in bijna elke stof kan geconfectioneerd worden, bepaalt u zelf de lichtinval, privacy en sfeer. Het systeem werkt met een simpel optreksysteem van touwen die opgerold zitten in een bovenbak. Aan deze bovenbak wordt de stof vastgemaakt aan de hand van velcro. De stof kan dus makkelijk verwijderd worden voor onderhoud of dergelijke.

XXL

Een groot voordeel van vouwgordijnen is dat ze grote afmetingen aankunnen. Ze kunnen in extreme gevallen zelfs gaan tot 10m breed en/of 6m hoog.

Speciale Raamvormen

Ook voor dakramen, veranda’s en schuine raampartijen kunnen vouwgordijnen een oplossing bieden

Meer lezen

Zonwering

Voor zonwering zijn er verscheidene systemen mogelijk, zo is er voor ieder wat wils. Deze spelen allemaal op een elegante manier met licht en privacy.

U kiest aan de hand van uw interieur en uw wensen welk systeem het beste bij u past, volledig op maat gemaakt.

Alle systemen zijn beschikbaar in manuele als automatische bediening

Hier alvast een klein overzicht van de mogelijkheden…

Meer lezen